5 Δωρεάν Προγραμματιστές λαχανικών για να εκτυπώσετε τώρα!

5
5 Δωρεάν Προγραμματιστές λαχανικών για να εκτυπώσετε τώρα!

Αν χρειάστηκε ποτέ να ανακατέψετε τις σημειώσεις σας για την κηπουρική, τότε ξέρετε ότι η φύτευση ενός λαχανόκηπου μπορεί να είναι ακατάστατη και ακατάστατη. Στη σημερινή ανάρτηση θα μοιραστώ μαζί σας τους καλύτερους δωρεάν σχεδιαστές λαχανικών που μπορείτε εύκολα να εκτυπώσετε και να ξεκινήσετε σήμερα, ώστε να οργανωθείτε και να προγραμματιστείτε για την καλύτερη κηπουρική εποχή!

Είναι εκείνη η εποχή του χρόνου για να αρχίσετε να σκέφτεστε να ξεκινήσετε τους σπόρους και να φυτέψετε τον κήπο σας, μερικά από τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουν οι περισσότεροι αρχάριοι κηπουροί είναι ότι δεν έχουν σχέδιο να παρακολουθούν τον λαχανόκηπό τους.

Εργαλείο κήπου λαχανικών

ΛΑΧΑΝΟΚΗΠΟΙ

Εάν θέλετε να έχετε μια επιτυχημένη λαχανοκηπουρική χρονιά, προτείνω ανεπιφύλακτα να βρείτε έναν προγραμματιστή λαχανικών που θα σας βοηθήσει να πετύχετε τα ακόλουθα.

 • Παρακολούθηση ημερομηνιών
 • Παρακολουθήστε τα χρονοδιαγράμματα σποράς
 • Διαρρύθμιση χώρων κήπου
 • οργανώστε εξετάστε τη φύτευση διαδοχής
 • οργανώστε και λάβετε υπόψη όλες τις εποχές
 • δημιουργήστε ρουτίνες
 • παρακολουθείτε εργασίες

Αυτά είναι μερικά από τα πράγματα που θα θελήσετε να λάβετε υπόψη όταν ψάχνετε για έναν σχεδιαστή λαχανικών. Σε αυτήν την ανάρτηση θα μοιραστώ εκτυπώσιμους σχεδιαστές λαχανικών που δεν είναι μόνο δωρεάν αλλά και πρακτικοί.

5 ΔΩΡΕΑΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΤΕ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΑΣ ΚΗΠΟΥΣ ΣΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ PIN

1. GARDEN JOURNAL από Βοτανικά Ενδιαφέροντα

Το The Garden Journal from Botanical Interests είναι περισσότερο ένα ebook που είναι γεμάτο με συμβουλές για τη χρήση τριών από τα κύρια φύλλα εργασίας για την καταγραφή του σχεδίου κήπου σας για το έτος.

ο Garden Journal περιλαμβάνει?

 • Λίστα αγορών σπόρων
 • Οργάνωση μηνιαίου ημερολογίου
 • Πλέγμα διάταξης κήπου
 • Διάγραμμα έναρξης σπόρων

Προσωπικά λατρεύω τη σελίδα ημερολογίου του μηνιαίου διοργανωτή που επιτρέπει την παρακολούθηση μοτίβων καιρού καθώς και το αρχικό γράφημα. Μου αρέσει να έχω το διάγραμμα έξω και να είναι άμεσα διαθέσιμο στην περιοχή εκκίνησης των σπόρων μου.

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΣΑΣ ΕΔΩ

2. ΟΔΗΓΟΣ ΚΗΠΟΥ από το Nature Hills Nursery

Λατρεύω απόλυτα το Nature Hills Nursery. Αυτή είναι μια καταπληκτική εταιρεία για να συνεργαστείτε. Όταν μας ρώτησαν τους bloggers κήπου τι χρειάζονταν οι αναγνώστες μας, τους είπα ότι χρειαζόμαστε έναν δωρεάν σχεδιαστή κήπου για να προσφέρουμε!

Μια εβδομάδα αργότερα, λαμβάνω ένα email ότι δημιουργήθηκε ο ΔΩΡΕΑΝ Οδηγός Κηπουρικής 2022!

Άμεση λήψη ebook οδηγός κηπουρικής nature Hills Nursery 2022

Αυτός ο σχεδιασμός είναι μια εξαιρετική επιλογή για να εξετάσετε ολόκληρο τον χώρο κηπουρικής σας, όχι μόνο την κηπουρική λαχανικών και τη φύτευση οπωροφόρων δέντρων και θάμνων.

Εδώ είναι μερικά από τα πράγματα που θα μάθετε στον οδηγό.

 • Ποιότητα εδάφους
 • Πώς να διατηρήσετε τα φυτά χαρούμενα και υγιή
 • Σχεδιασμός και Δομή Κήπου
 • #ProPlantTips για φύτευση και κλάδεμα
 • Τα καλύτερα φυτά για όλους τους χώρους σας
 • Κηπουρική μικρού χώρου

Αποκτήστε τον ΔΩΡΕΑΝ Οδηγό Κηπουρικής για το 2022 από το NatureHills.com

3. ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ της West Coast Seeds

Σπόροι δυτικής ακτής δωρεάν εργαλείο προγραμματισμού καλλιεργειών κατεβάστε το πρόγραμμα σχεδιασμού κήπων από τους σπόρους της δυτικής ακτής

Κατεβάστε και εκτυπώστε αυτό το χρήσιμο Εργαλείο προγραμματισμού καλλιεργειών ως αρχείο pdf. Μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο για να σχεδιάσετε τις αποστάσεις για διαφορετικές καλλιέργειες, καθώς και τα αναμενόμενα μεγέθη συγκομιδής.

Περιλαμβάνεται επίσης στο οδηγός προγραμματισμού καλλιεργειών είναι μια γρήγορη αναφορά για το βάθος των σπόρων και την ιδανική θερμοκρασία βλάστησης για διάφορες καλλιέργειες. Οι καταχωρήσεις σε αυτόν τον πίνακα είναι σε μετρικό και αυτοκρατορικό για εύκολη αναφορά.

Είτε σχεδιάζετε για ένα αγρόκτημα είτε για ένα μικροσκοπικό κομμάτι λαχανικών στην πίσω αυλή, ο προγραμματισμός είναι απαραίτητος για τα καλύτερα αποτελέσματα συγκομιδής.

4. GARDEN PLANNER του The Joyful Gardener

Τι θα γινόταν αν ανακαλύψατε ότι έχετε ένα μοναδικό προφίλ κηπουρικής και ότι θα μπορούσατε να ταιριάξετε την προσωπικότητα και τις αξίες σας με τον τύπο και το στυλ του κήπου σας; Το πρώτο βήμα για να σχεδιάσετε τον λαχανόκηπό σας ή οποιονδήποτε κήπο για αυτό το θέμα είναι να ανακαλύψετε ΕΣΕΝΑ ως Κηπουρό.

5. THE Vegetable Garden Cheatsheets From Diana @ Wandering Hoof Ranch

cheatsheet χειμερινού κήπου
σχεδιαστής στόχων

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΛΑΧΑΝΟΚΗΠΟΙ

ΘΕΛΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ? ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ 5 ΚΥΡΙΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ ΛΑΧΑΝΟΚΗΠΩΝ.

ΤΟ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΣΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΝΟΙΑΖΕΣΑΙ

5 ΔΩΡΕΑΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΤΕ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΑΣ ΚΗΠΟΥΣ ΣΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ PIN

Schreibe einen Kommentar