12 εμπνευσμένες ιδέες για πυρκαγιές στην πίσω αυλή

9
12 εμπνευσμένες ιδέες για πυρκαγιές στην πίσω αυλή
Κοντινό πλάνο φλόγες.

Πριν από αιώνες, η φωτιά ήταν μια από τις πιο σημαντικές ανακαλύψεις της ανθρωπότητας, οπότε δεν είναι περίεργο που ακόμη και σήμερα, βρίσκουμε άνεση γύρω από τη ζεστή λάμψη μιας φωτιάς.

Το να λαμβάνετε μια πρόσκληση να έρθετε για μια φωτιά ή να φιλοξενήσετε μόνοι σας είναι μια τάση που αυξάνεται σε δημοτικότητα. Και αν η επιλογή των επίπλων εξωτερικού χώρου και των αξεσουάρ για τις φωτιές της αυλής είναι κάποια ένδειξη, η απολαυστική του ενασχόληση δεν πάει πουθενά.

Νομίζω ότι μιλάω για όλους όταν λέω ότι είμαστε εντάξει με αυτό.

Δύο φλιτζάνια από κασσίτερο με τσάι που κάθεται στην άκρη ενός δαχτυλιδιού φωτιάς.

Πριν από δέκα χρόνια, θα δυσκολευόσουν να βρεις ένα λάκκο φωτιάς σε ένα κατάστημα. Αυτές τις μέρες έχετε πολλές επιλογές σε σχεδόν κάθε μεγάλο κουτί, κατάστημα οικιακών ειδών.

Υπάρχουν ακόμη και πολλά λάκκους φωτιάς DIY εκεί έξω, όπως αυτό το ανθεκτικό που φτιάχνεται κόβοντας το επάνω μέρος μιας παλιάς δεξαμενής προπανίου στο σπίτι και συγκολλώντας τα πόδια σε αυτήν.

ένα σπιτικό πυροσβεστικό λάκκο.

Και επιπλέον, ο χώρος συγκέντρωσης πυρκαγιάς είναι ένα από τα πιο κοινά έργα DIY στην πίσω αυλή.

Οι άνθρωποι σχεδιάζουν μόνιμους υπαίθριους χώρους για να συγκεντρώνονται γύρω από τη φωτιά όλο το χρόνο. Αφού προσθέσετε ένα όμορφο υδάτινο στοιχείο, γιατί θα θέλατε να αφήσετε καθόλου την αυλή σας;

Σχετική ανάγνωση: 13 λόγοι για να εγκαταστήσετε μια λειτουργία λίμνης ή νερού

Εάν ένα τζάκι στην πίσω αυλή είναι το επόμενο μεγάλο έργο σας, έχουμε μερικές υπέροχες ιδέες για να δείτε. είτε το κάνετε μόνοι σας είτε προσλαμβάνετε έναν επαγγελματία τοπίου. Οποιοσδήποτε από αυτούς τους όμορφους χώρους είναι ιδανικός για s’mores, wienie roasts, κλαμπ βιβλίων και πάρτι γενεθλίων ή για μια βραδιά μόνοι σας κοιτάζοντας τις φλόγες.

1. Έτοιμο σε ένα Σαββατοκύριακο

μια απλή εγκατάσταση πυρκαγιάς.
Κρατήστε το απλό.

Για εκείνον που το κάνει μόνος του που δεν θέλει να ασχοληθεί με ένα μεγάλο και μακροσκελές έργο, σκεφτείτε μια απλή ρύθμιση που βασίζεται στις προμήθειες που διατίθενται πιο συχνά στο τοπικό κατάστημα λιανικής προμηθειών τοπίου.

Άμμος εξωραϊσμού, χαλίκι μπιζελιού, πλακόστρωτα, πυρότουβλα και μερικές από αυτές τις δημοφιλείς καρέκλες τύπου Adirondack που ξεπροβάλλουν κάθε καλοκαίρι είναι ό,τι χρειάζεστε για έναν υπαίθριο χώρο πυρκαγιάς που είναι έτοιμος για χρήση σε ένα Σαββατοκύριακο. Πάρτε τις προμήθειες σας την Παρασκευή μετά τη δουλειά και θα μπορούσατε να απολαύσετε μια φωτιά στο νέο σας τζάκι μέχρι την Κυριακή το απόγευμα.

2. Επιτραπέζιο Πυροσβεστικό Αέριο

ένα λάκκο για πυρκαγιά αερίου εντοιχισμένο σε μαρμάρινη επιφάνεια τραπεζιού.
Η νύχτα της φωτιάς έγινε πολύ πιο εύκολη.

Οι λάκκοι αερίου είναι μια ολοένα και πιο δημοφιλής επιλογή. Το να έχετε ανοιχτή φλόγα στην πίσω αυλή γίνεται πολύ πιο ασφαλές όταν μπορείτε να ανάβετε και να σβήνετε το τζάκι σας με το στρίψιμο ενός μοχλού. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ούτε για σπινθήρες που πέφτουν ή χόβολα.

Πολλοί λάκκοι πυρόσβεσης αερίου ενσωματώνονται σε έπιπλα εξωτερικού χώρου, εξυπηρετώντας διπλά. Σκεφτείτε έναν χώρο που προσφέρει τραπέζι για ποτά ή φαγητό, καθώς και ένα ωραίο τζάκι αερίου.

3. Η Χιμινέα

Πηλός χιμινέας με φωτιά που πηγαίνει.
Μια γοητευτική νοτιοδυτική επιλογή.

Αυτές οι όμορφες νοτιοδυτικές σόμπες είναι μια εξαιρετική επιλογή εάν έχετε ήδη μια εξαιρετική εγκατάσταση στην πίσω αυλή και απλώς σας λείπει η φωτιά. Παραδοσιακά, ένα χιμινέα είναι φτιαγμένο από πηλό, αλλά αυτές τις μέρες μπορείτε να τα βρείτε τόσο σε πηλό όσο και σε μέταλλο. Και έρχονται σε μια τεράστια γκάμα μεγεθών που ταιριάζουν στις ανάγκες του χώρου σας. Αυτό το γοητευτικό παχουλό λάκκο φωτιάς είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση στα ανοιχτά λάκκους που βλέπετε τόσο συχνά.

Μια μεταλλική χιμίνα με φωτιά μέσα.

Το chiminea μπορεί εύκολα να αποθηκευτεί αν δεν το χρησιμοποιείτε τους πιο κρύους μήνες.

4. Ready, Set, Relax

Ένα πυροσβεστικό λάκκο που δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας κομμάτια που αγοράστηκαν από το κατάστημα.
Πανεύκολο!

Δεν έχουν όλοι το χρόνο να αφιερώσουν στην κατασκευή ενός ολόκληρου υπαίθριου χώρου για μια φωτιά. Ή ίσως δεν είστε ιδιαίτερα βολικοί. Είναι εντάξει!

Λόγω της δημοτικότητας των υπαίθριων πυρκαγιών, μπορείτε εύκολα να αγοράσετε όλα όσα χρειάζεστε για το τέλειο σημείο συγκέντρωσης χωρίς να κατασκευάσετε τίποτα. Ολόκληρη αυτή η ρύθμιση προήλθε από ένα από αυτά τα μεγάλα καταστήματα οικιακών βελτιώσεων. Και το πιο δύσκολο ήταν η τακτοποίηση των επίπλων. Ακόμη και η εστία αερίου είναι έτοιμη να λειτουργήσει μόλις συνδέσετε τη δεξαμενή προπανίου.

5.Ο τραχύς φυσιοδίφης

ένα δαχτυλίδι από ακατέργαστη πέτρα χτισμένο στο πέτρινο αίθριο.
Καλώς ήρθατε στην ύπαιθρο!

Εάν έχετε πρόσβαση σε φυσική πέτρα, σκεφτείτε ένα λάκκο φωτιάς που ανεβαίνει απρόσκοπτα από ένα πέτρινο αίθριο σε ένα τραχύ δακτύλιο φωτιάς. Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή εάν θέλετε έναν χώρο που ταιριάζει με την αυλή σας και όχι κάτι πιο μοντέρνο που προορίζεται να κάνει αντίθεση. Δίνει στην περιοχή μια πιο συνεκτική και φυσική αίσθηση.

6. Ο Σύγχρονος Μινιμαλιστής

Ένα στρογγυλό αίθριο με λάκκο φωτιάς από ογκόλιθους.
Αν ενδιαφέρεστε για το σχεδιασμό, θα λατρέψετε την εμφάνιση αυτής της διάταξης.

Αν προτιμάτε καθαρές γραμμές και ανοιχτό χώρο, γιατί να μην σχεδιάσετε κάτι με έντονες γεωμετρικές γραμμές. Ένα κυκλικό αίθριο φτιαγμένο με κόκκινα πλακόστρωτα και μεγάλους ογκόλιθους για να σχηματίσει το τζάκι σας δημιουργεί το τέλειο κεντρικό στοιχείο στην αυλή σας. Αυτό το τολμηρό και δραματικό βλέμμα θα τραβήξει αμέσως τα βλέμματα και θα σας κάνει νεύμα να έρθετε και να καθίσετε δίπλα στη φωτιά.

7. Η Υποχώρηση

Ένα στρογγυλό ξύλινο αίθριο με λάκκο για φωτιά στο κέντρο, που περιβάλλεται από ξύλινες καρέκλες.
Εάν το σχεδιάσετε σωστά, το λάκκο της φωτιάς σας μπορεί να μοιάζει με διακοπές.

Ένα αίθριο χτισμένο γύρω από το τζάκι και περιτριγυρισμένο από καρέκλες, τοποθετημένο μακριά από το σπίτι, δημιουργεί ιδιωτικότητα και κάνει αυτόν τον κοινωνικό χώρο έναν προορισμό για τον εαυτό του. Ένας ξύλινος πεζόδρομος που οδηγεί στο αίθριο όχι μόνο παρέχει σίγουρη βάση, αλλά δημιουργεί και λίγο ενθουσιασμό καθώς περπατάτε από το σπίτι στο αίθριο, με μια τσάντα marshmallows στο χέρι.

8. A Pop of Color

Έντονες κίτρινες καρέκλες Adirondack περιβάλλουν ένα πέτρινο λάκκο φωτιάς.
Το κίτρινο δεν είναι το χρώμα σου; Δοκιμάστε κόκκινο ή τιρκουάζ.

Μια απλή διάταξη μπορεί εύκολα να ντυθεί με ένα ποπ χρώμα. Σκεφτείτε το ενδεχόμενο να τοποθετήσετε καρέκλες με έντονα χρώματα γύρω από την εστία. Αυτός είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να ανανεώσετε έναν παλαιότερο χώρο στην πίσω αυλή που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει λίγο TLC. Αντί να ξαναφτιάξετε ολόκληρο τον χώρο, πλύντε τις παλιές καρέκλες και δώστε τους μια φρέσκια στρώση χρώματος σε χαρούμενο χρώμα. Θα εξοικονομήσετε χρήματα και μπορεί να απολαμβάνετε πιο συχνά μια βραδιά δίπλα στη φωτιά.

9. Grill-Top Fire Pit

Στρογγυλός ατσάλινος λάκκος πυρκαγιάς με δακτύλιο από ατσάλι για ψήσιμο στη σχάρα.
Ένα τζάκι με ψησταριά; Το φως της φωτιάς το βράδυ της Παρασκευής έγινε ακόμα καλύτερο.

Φαγητό και φωτιά πάνε χέρι-χέρι. Αν σπάνια ανάβετε φωτιά χωρίς να μαγειρέψετε ή να ψήσετε κάτι πάνω της, σκεφτείτε ένα τζάκι σε στυλ βραστήρα με ενσωματωμένη επιφάνεια σχάρας. Θα κάνετε πολύ πιο εύκολο να ενσωματώσετε αυτά τα δύο αγαπημένα.

Ξαφνικά, αυτός ο χώρος γίνεται ακόμα πιο ευέλικτος. ξεχάστε να έχετε φωτιές το βράδυ. Είμαι ο μόνος που αναρωτιέμαι πόσες τηγανίτες θα μπορούσες να χωρέσεις σε αυτό το πράγμα;

10. Τζάκι εξωτερικού χώρου

Ένα τζάκι από τούβλα χτισμένο σε μια πίσω αυλή.
Πρακτικό και όμορφο, ένα υπαίθριο τζάκι είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Αν και είναι ένα σοβαρό εγχείρημα, η κλασική εμφάνιση ενός τζακιού είναι πάντα απείρως πιο φιλόξενη όταν κατασκευάζεται σε εξωτερικό χώρο. Και ένα τζάκι προσφέρει ένα σοβαρό πλεονέκτημα σε πολλές επιλογές ανοιχτού λάκκου – ο καπνός ανεβαίνει στην καμινάδα.

Πολλές βραδιές έχουν καταστραφεί παίζοντας μουσικές καρέκλες γύρω από τη φωτιά, προσπαθώντας να ξεφύγουμε από τον καπνό. Ένα τζάκι δεν είναι μόνο πρακτικό αλλά έχει μια διαχρονική εμφάνιση που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα.

11. Free-Spirit Fire Pit

Ένα λάκκο στην πίσω αυλή εμπνευσμένο από το boho με μπλε καρέκλες και μπλε κούνιες αιώρας.
Με τόσες πολλές εξαιρετικές επιλογές, είναι δύσκολο να πει κανείς ποιο είναι το καλύτερο κάθισμα στο σπίτι.

Αυτή η αυλή εμπνευσμένη από το boho ενσωματώνει ένα λάκκο με φωτιά σκαμμένο στο έδαφος και πολλές διασκεδαστικές επιλογές καθισμάτων. Καρέκλες Adirondack, κούνιες για αιώρα, ακόμη και κούτσουρα που λειτουργούν ως τραπέζια, υπάρχουν πολλά καθίσματα για όλους. Η ποικιλία των καθισμάτων δένει όλα μαζί με το μπλε χρώμα. Και το χαλίκι του μπιζελιού προστατεύει τη χόβολη και τις σπίθες από το να γίνουν κίνδυνος πυρκαγιάς.

12. Το Κλασικό

Ένα ρουστίκ ροκ δαχτυλίδι με φωτιά που περιβάλλεται από κορμούς.
Όλοι έχουμε καθίσει γύρω από ένα από αυτά πριν. Είναι δύσκολο να νικήσεις ένα κλασικό.

Υπάρχει ένας λόγος που αυτή η κλασική ρύθμιση κράτησε τόσο πολύ – η απλότητα. Στο τέλος της ημέρας, δεν μπορείτε να νικήσετε την παραδοσιακή ρουστίκ διάταξη των κούτσουρων και ένα δαχτυλίδι φωτιάς από βράχο. Εάν δεν έχετε χώρο, χρόνο ή μετρητά, οι πρώτες ύλες μπορούν συνήθως να βρεθούν με ένα γρήγορο ταξίδι στο δάσος. Αν καίτε ξύλα για να ζεστάνετε το σπίτι σας, θα στοιχηματίσω ότι έχετε ήδη όλα όσα χρειάζεστε.

Ελπίζω να σας δώσαμε πολλές ιδέες για να φτιάξετε το λάκκο της φωτιάς στην πίσω αυλή των ονείρων σας. Μην ξεχάσετε να μας προσκαλέσετε όταν τελειώσει!

Schreibe einen Kommentar