Καλλιεργήστε το σχοινόπρασο για τις καλύτερες φράουλες

6
Καλλιεργήστε το σχοινόπρασο για τις καλύτερες φράουλες

Οι φράουλες είναι αγαπημένες στον κήπο. Δείτε πώς μπορείτε να καλλιεργήσετε τις καλύτερες φράουλες σας χρησιμοποιώντας βότανα όπως το σχοινόπρασο για να γονιμοποιήσετε και να αποτρέψετε τα παράσιτα.

Αυτή η σελίδα μπορεί να περιέχει συνδέσμους συνεργατών. Παρακαλώ διαβάστε την αποκάλυψή μου για περισσότερες πληροφορίες.

Καλλιεργήστε σχοινόπρασο για τις καλύτερες φράουλες: Οι φράουλες είναι αγαπημένες στον κήπο.  Δείτε πώς μπορείτε να καλλιεργήσετε τις καλύτερες φράουλες σας χρησιμοποιώντας βότανα όπως το σχοινόπρασο για να γονιμοποιήσετε και να αποτρέψετε τα παράσιτα.  #microfarm #growfruit #φράουλες #ediblelandscaping #perennialcrops #gardening #gardentips

Οι φράουλες είναι αγαπημένες του κήπου γιατί είναι νόστιμες και γρήγορα αποδίδουν. Από οι φράουλες έχουν την υψηλότερη ποσότητα υπολειμμάτων φυτοφαρμάκων σε σύγκριση με άλλα φρούτα και λαχανικά, η καλλιέργεια των δικών σας μπορεί να είναι ευεργετική για την υγεία σας.

Μπορεί επίσης να είναι οικονομικό, καθώς κοστίζει λιγότερο από 50 σεντς ανά τέταρτο για να καλλιεργήσετε το δικό σας, σε σύγκριση με το να πληρώνετε 5 $ το τέταρτο για μούρα χωρίς φυτοφάρμακα, αγορασμένα στο κατάστημα.

Ξέρατε ότι έχω καλλιεργήσει φράουλες στην αυλή μου; Διαβάστε περισσότερα για τη δημιουργία ενός βρώσιμου τοπίου.

Είστε έτοιμοι να καλλιεργήσετε τις καλύτερες φράουλες σας;

Θρεπτικά συστατικά για υγιή φυτά φράουλας

Για να καλλιεργήσετε τις καλύτερες φράουλες σας, θα θελήσετε να τροφοδοτήσετε τις ανάγκες τους σε θρεπτικά συστατικά καθώς και να αποτρέψετε τα παράσιτα που ελκύονται από τη γλυκύτητα των μούρων. Οι άνθρωποι δεν είναι οι μόνοι που τα βρίσκουν νόστιμα!

Οι φράουλες απαιτούν άζωτο, κάλιο, ασβέστιο, μαγνήσιο και μερικά άλλα ιχνοστοιχεία για να ευδοκιμήσουν.

σχοινόπρασο που αναπτύσσεται στην μπροστινή αυλή φράουλα

Προμηθευτείτε τις φράουλες με θρεπτικά συστατικά μέσω των βοτάνων

Τα βότανα είναι πραγματικά πολύ θρεπτικά σε μικρές ποσότητες, όχι μόνο για τον άνθρωπο όταν προσθέτουμε μια πρέζα ή δύο στο δείπνο μας, αλλά και για άλλα φυτά. Αυτά είναι σπουδαία νέα για εμάς, γιατί σημαίνει ότι καλλιεργώντας βότανα, μπορούμε να καλλιεργήσουμε πολλά από τα δικά μας λιπάσματα για να προμηθεύσουμε τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται οι καλλιέργειες τροφίμων μας.

Αυτός είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της κηπουρικής της περμακουλτούρας, που είναι ένας τύπος σχεδιασμού για την αποτελεσματική καλλιέργεια τροφίμων και σε αρμονία με τη φύση. Έτσι, η χρήση βοτάνων ως λίπασμα μπορεί να εξοικονομήσει χρόνο και χρήμα.

Εδώ είναι μερικά μόνο από τα πολλά βότανα που γονιμοποιούν ή εμπλουτίζουν το έδαφος με φυσικό τρόπο:

Μου αρέσει επίσης να καλλιεργώ κόλιαντρο με φράουλες.

Θα θέλατε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη χρήση βοτάνων για τη βελτίωση της υγείας των καλλιεργειών σας, τη μείωση της συντήρησης και την αύξηση της απόδοσης;

Θα βρείτε πολλές πληροφορίες όπως αυτή στο βραβευμένο βιβλίο μου, The Suburban Micro-Farm.

The Suburban Micro-Farm Book

Καλλιέργεια σχοινόπρασου για λίπανση

Το σχοινόπρασο είναι ένα άλλο φυτό στη λίστα μου με βότανα λίπανσης που καλλιεργώ ακριβώς στο κρεβάτι της φράουλας.

Όταν το σχοινόπρασο τελειώσει η ανθοφορία, μπορεί να κοπεί για πιο τακτοποιημένη εμφάνιση. Στην πραγματικότητα, ψιλοκόβω και ρίχνω τα πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, πράσινα στολίδια ως σάπια φύλλα γύρω από τα φυτά φράουλας.

Για να το δοκιμάσετε, απλώς κάντε ένα κούρεμα στα φυτά σχοινόπρασο και πασπαλίστε τα στολίδια σε όλο το κρεβάτι της φράουλας ενώ οι καρποί αναπτύσσονται.

Και μην ξεχάσετε να φυτέψετε μια ποικιλία από βότανα για να ψιλοκόψετε και να ρίξετε στις φράουλες για να προσθέσετε μια σειρά από θρεπτικά συστατικά.

Διαβάστε περισσότερα για τα οφέλη του σχοινόπρασου στον κήπο.

Εδώ είναι οι σπόροι που αγόρασα να αρχίσω να καλλιεργώ σχοινόπρασο γύρω από τον κήπο μου. Μετά τον πρώτο χρόνο, θα μπορείτε να αποθηκεύσετε σπόρους από τα αποξηραμένα κεφάλια των λουλουδιών και να μην χρειαστεί να αγοράσετε ποτέ ξανά σπόρους σχοινόπρασου!

ανθισμένα σχοινόπρασο

Λιπάνετε με τρίμματα από το φυτό σχοινόπρασο.

Κάνε κούρεμα στο φυτό σχοινόπρασο!

Αποτροπή παρασίτων

Ένα άλλο πλεονέκτημα της καλλιέργειας σχοινόπρασου με φράουλες είναι οι ιδιότητες που αποτρέπουν τα παράσιτα. Το έντονο άρωμα του σχοινόπρασου προβάλλει τη γλυκιά μυρωδιά των μούρων, αποτρέποντας τους γυμνοσάλιαγκες και μπερδεύοντας τα παράσιτα που προσελκύονται από τη γλυκύτητα.

Για όλους αυτούς τους λόγους λίπανσης και αποτροπής παρασίτων, το σχοινόπρασο καλλιεργείται συχνά σε συντεχνίες οπωροφόρων δέντρων και σε δάση τροφίμων.

Τα τρίμματα σχοινόπρασου κάνουν καλό σάπια φύλλα

Τα τρίμματα σχοινόπρασου κάνουν καλό σάπια φύλλα

Φράουλες για το Βρώσιμο Τοπίο

Καλλιεργώ μια ποικιλία από φράουλες που ονομάζονται Θαλασσογραφία. Ενώ οι φράουλες που φέρουν τον Ιούνιο μειώνουν την παραγωγή μούρων μετά από τρία χρόνια, η Seascape είναι μια ποικιλία μεγαλύτερης παραγωγής. Επίσης, τα φυτά παράγουν λιγότερους δρομείς, πράγμα που σημαίνει λιγότερα γυμνά σημεία στην εδώδιμη μπροστινή αυλή.

Έχετε καλλιεργήσει σχοινόπρασο για να βελτιώσετε τη συγκομιδή της φράουλας σας;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΟΜΕΝΟ:

Schreibe einen Kommentar